De uitnodigingen zijn al door Apple verstuurd, op 9 maart zal er weer een Apple-event plaatsvinden. Hoogstwaarschijnlijk wordt dit een speciaal Apple Watch-event. De verwachting is dat er meer informatie naar buiten wordt gebracht over de nieuwe smartwatch van Apple op websites zoals www.oneplus-shop.nl.

Het evenement vindt dus plaats op 9 maart en zal in het teken staan van de Apple Watch. Het bedrijf zal het evenement gebruiken om meer details van de nieuwe smartwatch uit de doeken te doen. Er zijn namelijk nog genoeg zaken die we nog niet weten van de watch. Er is onder andere nog niet bekend wat de prijs van de smartwatch zal zijn, wat de precieze batterijduur is en met welke accessoires de smartwatch werkt. Ook is nog steeds niet duidelijk in welke landen het apparaat als eerst wordt gelanceerd. De uitnodiging die door Apple is verstuurd is vrij vaag. Het gaat om een ontwerp met diverse kleuren en de ondertitel ‘Spring Forward’. Waarschijnlijk duidt dit op de zomertijd in de VS die plaatsvindt in de nacht van 8 op 9 maart.

Dat er een Apple Watch-event plaats zal vinden is geen grote verrassing. CEO Tim Cook meldde niet heel lang geleden nog dat de Watch in april zou worden uitgebracht. Ook gingen er al langer geruchten over een Apple evenement in maart. Daarnaast wordt er gesuggereerd dat ook de 12-inch MacBook Air op dit evenement voor het eerst zal worden getoond. Of dit waar is, zal nog moeten blijken.