Prijzen:
Service:
Bereikbaarheid:
Keuze:

Ben je op zoek naar zekerheid? Dan ben je bij Ben op de juiste plek. Ben, dat onderdeel is van T-Mobile en aangesloten zit op het netwerk van T-Mobile, garandeert uiteraard een goede verbinding. Er wordt ontzettend veel door T-Mobile geïnvesteerd in het netwerk en nu bijna iedereen internet heeft op zijn mobiel kan je bijna niet meer zonder. Het T-Mobile netwerk is één van de meeste vertrouwde en stabiele dat er momenteel is.

Over Ben
Ben is al sinds 1999 actief op de Nederlandse markt. Destijds heeft Ben 4 jaar lang uitstekende zaken gedaan en dit heeft in september 2002 tot een overname geleid van de aandelen van Ben naar T-Mobile. Gedurende een jaar of vijf zijn alle activiteiten over gegaan naar T-Mobile maar sinds 2008 is Ben zelf weer aanbieder van simkaart abonnementen. Zodoende kan het nu zelf weer aanbiedingen verstrekken op het gebied van sim only en prepaid kaarten. Ben staat erom bekend dat het goedkoop is en doordat het gebruik maakt van het T-Mobile netwerk is ook de kwaliteit uitstekend.

Kortom: voor aanbiedingen op het gebied van sim only ben je bij Ben aan het juiste adres. Je hebt bij Ben veel keus dus pas het aantal minuten en MB aan naar wat je echt nodig hebt. Je krijgt bij Ben een sim only abonnement op maat en je weet direct hoeveel je maandelijks kwijt bent.