In de wereld van sim only zijn er regelmatig aanbiedingen. De reden hiervan is dat aanbieders van sim only abonnementen allemaal de beste en goedkoopste willen zijn. Een populaire manier om dat te bereiken is met een sim only aanbieding. Dat is voor consumenten natuurlijk fijn, aangezien het betekent dat je voordelig een sim only abonnement kunt scoren. Natuurlijk is elke aanbieding verschillend en zijn er altijd dingen om op te letten, wanneer je naar deals kijkt. Daarom lees je in deze blog een aantal tips die je kunt gebruiken wanneer je op zoek bent naar de beste sim only aanbiedingen!

Tips voor sim only aanbiedingen

Ben je op zoek naar de beste sim only aanbiedingen? Het is dan verstandig om gebruik te maken van onderstaande tips:

  • Cadeau bij aanbieding
  • Totale korting
  • Verschil per provider

Cadeau bij aanbieding

Natuurlijk zijn cadeau’s altijd verleidelijk. Wie wilt nou niet een gratis product? Stel jezelf echter altijd de volgende vraag: is het cadeau echt gratis? Of betaal je maandelijks een relatief hoog bedrag, waardoor het eigenlijk niet zo een goede aanbieding is? Verder is het natuurlijk de vraag of je het cadeau wel nodig hebt. Beslis dit goed voor jezelf en kies op basis daarvan jouw sim only aanbieding.

Totale korting

Voor hoe lang krijg je met een aanbieding eigenlijk korting? Is dat voor de gehele periode van het contract/abonnement, of is het voor een kortere periode? Vaak komen providers met aanbiedingen met korting voor een specifieke periode, bijvoorbeeld de eerste drie of zes maanden. Daarna betaal je weer de ‘normale’ tarief. Wat is dan de totale korting die je ontvangt en is dat abonnement het dan nog waard?

Verschil per provider

De ene provider komt vaker met sim only aanbiedingen dan de andere provider. Hoewel elke provider dus wel deals heeft, zijn er wel wat verschillen. Zo komen MVNO’s (virtuele providers) over het algemeen vaker met aanbiedingen dan grote providers die hun eigen eigen netwerk. Neem dit mee wanneer je zoekt naar de beste sim only aanbiedingen!