Wanneer je een simonly abonnement wil gaan aanschaffen, wil je deze natuurlijk wel kunnen gebruiken bij een goede telefoon. Je kan er dan ook bijvoorbeeld voor kiezen om een refurbished iPhone te nemen die natuurlijk perfect past bij de nieuwe telefoon. Een refurbished toestel is namelijk altijd een goed idee en in deze tekst gaan we kijken wat er nou zo goed is aan het aanschaffen van een telefoon als deze.

Wat is een refurbished iPhone?

Refurbished is een andere vorm van tweedehands. Het is niet daadwerkelijk een tweedehands telefoon omdat er nog een stap tussen zit. Zo wordt de telefoon van binnen namelijk geheel vernieuwd. Op die manier betaal je een stuk minder voor de telefoon omdat deze tweedehands is, maar heb je alsnog de zekerheid dat je gebruik kan maken van een goede telefoon. Het is dus zeker mogelijk dat de telefoon sporen bevat waaraan te zien is dat de telefoon al eens gebruikt is. Op zich is dat natuurlijk geen probleem en al helemaal niet als dat maakt dat de telefoon een stuk minder kost. Daar komt het voordele bij dat de telefoon van binnen zo goed als nieuw is en dit helemaal perfect werkend is.

Wat zijn de voordelen van een refurbished apple?

Aan zo’n apple iPhone die refurbished is zitten natuurlijk verschillende voordelen. De eerste is dat de apple iPhone veel minder kost dan een gloednieuwe van hetzelfde soort. Waarbij je dus normaliter veel meer geld betaald voor dezelfde telefoon, of een tweedehands telefoon koopt die niet goed meer werkt, heb je hier het beste van beide werelden ineen. Ook hoef je geen duur abonnement af te sluiten. Meestal neem je een nieuwe telefoon in combinatie met een abonnement. Je betaalt dan maandelijks niet alleen voor het dure abonnement, maar ook de kosten voor de nieuwe telefoon die je in de vorm van een lening maandelijks terugbetaald. Omdat deze telefoon ineens gekocht wordt, heb je dus geen last van hoge maandelijkse kosten, maar kun je gebruik maken van een simonly abonnement. Een ideale manier dus voor de aanschaf van een nieuwe telefoon.

Tot slot

Tot slot is het zo dat de telefoon vaak ook nog gewoon garantie heeft. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over de telefoon en of er wellicht iets kapot is. De telefoon wordt gewoon gerepareerd of je krijgt een nieuwe van hetzelfde kaliber.

Bron: Rephone