Zoals altijd doen er ook rondom de nieuwe Samsung Galaxy S7 geruchten de ronde. Zo zou de nieuwe Galaxy smartphone zijn voorzien van een micro sd-slot en krijgt de S7 een platte versie met een 5,2-inch beeldscherm en een Edge variant met een 5,7-inch beeldscherm. De geruchten komen van de Samsung HDBlog. Hier wordt beweerd dat de S7 uitkomt in 2 varianten. Ook zouden de toestellen geheugenuitbreiding krijgen via een micro sd-kaart. Bij de Galaxy S6 en de Galaxy S6 Egde werd deze uitbreiding van het geheugen niet toegevoegd en dit bleek een grote fout. Zo wordt door vele Samsung gebruikers juist een Galaxy toestel gekocht vanwege het uitbreidbare geheugen en ook vanwege de batterij die kan worden vervangen.

Wat kunnen we verwachten van de Galaxy s7
Het uitbreidbare geheugen komt dus waarschijnlijk weer terug met de Galaxy S7. Ook zal er een nieuwe verandering plaatsvinden. De Edge variant komt waarschijnlijk alleen uit met een 5,7-inch beeldscherm. Dit verschilt van de S6 die vorig jaar uitkwam. Dit toestel werd uitgebracht in een normale variant en in een Edge variant. Beide zijn voorzien van een 5,1-inch beeldscherm. Daarnaast kwam de S6 Egde Plus uit, dit toestel beschikt over dezelfde specificaties als de S6 Edge maar is dan voorzien van een 5,7-inch beeldscherm. Het gerucht gaat nu dat de S7 alleen uitkomt in een Egde variant met een 5,7-inch beeldscherm en niet met een 5,1-inch beeldscherm. Dit kan komen omdat de S6 toestellen nogal vaak door elkaar werden gehaald. Dit kan bij de S7 worden voorkomen door een verschil in schermgrootte.

De Edge variant
Aan de Galaxy S7 Edge worden verder ook nog wat rondingen toegevoegd. De S6 Edge en de S6 Edge Plus waren alleen voorzien van curves aan de linker- en rechterkant. Het nieuwe Edge toestel van Samsung wordt ook voorzien van curves aan de boven- en onderzijde. Het is nog niet duidelijk hoe dit er precies uit komt te zien. Waarschijnlijk zullen de Samsung Galaxy S7 en de S7 Egde begin 2016 gepresenteerd worden.

Bron: https://www.smartphoneclub.com/samsung/galaxy-s7/