Een smartphone is een geweldig apparaat. Echter is de techniek aan de binnenzijde zeer gevoelig. Bij een kleine stoot of val kan het toestel al beschadigd zijn. Erg zonde natuurlijk. Ook het binnenwerk van een smartphone is erg kwetsbaar, alhoewel dit aan de buitenkant van een toestel vaak niet af te zien is. Het beschermen van je smartphone is zeker geen overbodige luxe, zeker gezien de prijs van het toestel.

Reparatiekosten voorkomen door een telefoonhoesje

Een telefoonhoesje om je smartphone zorgt ervoor dat je toestel optimaal beschermt blijft tegen schade. Een ongelukje zit vaak in een klein hoesje en een barst of deuk is immers zo gemaakt. Door gebruik te maken van een telefoon hoesje kun je dit eenvoudig voorkomen.

Een beschermhoesje is een relatief kleine investering in verhouding met de reparatiekosten. Wanneer de achterzijde van een smartphone vervangen dient te worden kunnen de kosten al snel oplopen tot zo’n € 50,-. Een kwalitatief goed beschermhoesje is al verkrijgbaar vanaf ongeveer € 12,-.

Ook het beeldscherm van een smartphone is erg kwetsbaar. Een kleine val kan al een barst veroorzaken. In het ergste geval zal de touchscreen niet eens meer werken. De kosten voor het vervangen van een display bedragen gemiddeld € 100,-. Echter is schade aan het beeldscherm ook eenvoudig te voorkomen. Door gebruik te maken van een beeldscherm folie, ook wel een screenprotector genoemd, kan dergelijke schade aan je smartphone worden voorkomen.

De beste smartphone bescherming met een hoesje en screenprotector

Het laten repareren van een defecte smartphone kan al snel in de papieren gaan lopen. Het is daarom verstandig om de nodige bescherming te bieden aan je dure maar kwetsbare toestel. Een telefoonhoesje is hiervoor een voor de hand liggende optie. Wil je echt de beste bescherming bieden aan je smartphone? Dan kun je het beste gebruikmaken van een hoesje in combinatie met een screenprotector. Op deze manier is je smartphone rondom beschermt en voorkom je onnodige schade.