Prijzen:
Service:
Bereikbaarheid:
Keuze:

Simpel is al sinds 2007 aanbieder van telefoon abonnementen. Simpel is één van de prijsstunters in Nederland en wat tegenwoordig een groot voordeel voor mensen is dat Simpel geen kredietcheck doet. Iedereen in Nederland kan dus klant worden bij Simpel en profiteren van de scherpgeprijsde telefoonabonnementen. Het enige dat telt is de leeftijdgrens van 18 jaar en ouder en je moet een banknummer hebben in Nederland. Wil je dus goedkoop bellen, al vanaf 2,5 cent per minuut kan je direct een abonnement bij Simpel afsluiten. Kies nu de belbundel met of zonder internetbundel die bij je past.

Voordelen abonnement bij Simpel
Je kan zelf van alles samenstellen, hoe groot de belbundel moet zijn, hoe veel smsjes in de smsbundel moeten zitten en hoe groot de databundel moet zijn. Je hebt bij Simpel ook de extra bundelvoordeel met 1000MB waarbij je het datagebruik bij MijnSimpel kunt monitoren. Je krijgt een eigen account bij Simpel. Het leuke hier is dat je zelf een belplafond kan instellen. Handig voor ouders die geen onverwachtte rekeningen van de kinderen willen verwachten. Bij Simpel zit je gewoon goed en lekker goedkoop. Simpel zelf is onderdeel van T-Mobile en je komt dus op één van de beste netwerken ter wereld.

Over Simpel
Opgericht in 2007 en al sinds 2010 eigendom van T-Mobile, maar opereert wel als eigen merk. Voordat Simpel op het netwerk kwam van T-Mobile zat het op het KPN netwerk. Zoals je kan zien weet je dat je bij Simpel altijd op een goed netwerk zit. Simpel heeft ook een eigen vestiging en deze is gevestigd in Driebruggen. Simpel is mede bekend geworden door verschillende reclamespotjes, maar uiteraard ook doordat het hoofdsponsor is geweest van voetbalclubs FC Utrecht en Vitesse. Kortom Simpel heeft bekendheid, opereert op een uitstekend netwerk en is een prijsstunter. Simpel is één van de betere simkaart aanbieders.