Prijzen:
Service:
Bereikbaarheid:
Keuze:

Eén van de grootste telecom aanbieders in Nederland is T-Mobile. Met bijna 5 miljoen klanten kan T-Mobile natuurlijk een beetje de prijs bepalen in telecomland. T-Mobile heeft dan ook altijd wel een aanbieding die bij je past. T-Mobile mikt hierbij vooral op het gebruik van dataverkeer. De reclamespotjes zullen je vast niet ontgaan zijn. T-Mobile is één van de weinige providers die nog steeds onbeperkt internet op de telefoon aanbiedt. Zou je op zoek zijn naar een sim only met daarbij onbeperkt internet is T-Mobile de beste keus. De abonnementen hebben zeer scherpe tarieven en met de internetbundel onbeperkt echt iets voor deze tijd.

Voordelen bij abonnement T-Mobile
T-Mobile kan zeer scherpe tarieven hanteren en daarbij veel kwaliteit bieden. Zo investeert miljoenen in het netwerk en is het momenteel bezig met een nieuw mobiel netwerk (LTE). Je zal hierdoor een nog snellere internetverbinding gaan krijgen. Bij T-Mobile kun je met problemen naar een winkel in de buurt, maar ook online kun je alles regelen. Je kan online je eigen account aanmaken “My T-Mobile”. In je eigen My T-Mobile account kan je je abonnement wijzigen, punten sparen en facturen downloaden en is dus ook ideaal voor zakelijk gebruik.

Over T-Mobile
T-Mobile heeft een hoofdvestiging in Den Haag en een callcenter in Arnhem. Verder heeft T-Mobile in diverse gemeenten wel een winkel waar je terecht kunt. T-Mobile zelf valt onder T-Mobile International en is dus een wereldwijde organisatie. Het moederbedrijf hiervan is gevestigd in Duitsland, Deutsche Telekom. Het hoofdkantoor van Deutsche Telekom zit in Bonn, Duitsland. Wereldwijd heeft T-Mobile ruim 40,000 werknemers en in Nederland tegen de 2000 werknemers. Er vallen verschillende kleinere aanbieders onder T-Mobile zoals; Ben en Simpel. T-Mobile kan dus ook daadwerkelijk van alles aanbieden op het gebied van communicatie.